Anbefalt hotell Budapest

ibis

Ibis Budapest Aero er et godt alternativ for deg som ønsker å oppleve alt det denne sentraleuropeiske byen har å by på.

Beliggenhet

Hotellet befinner seg mellom flyplassen og Budapest sentrum, med kort vei til t-banestopp og bussholdeplass. Knappe 2 kilometer unna ligger det store kjøpesenteret Köki Terminal med mange flotte shoppingmuligheter. Denne vakre byen byr på mange attraksjoner og kulturelle begivenheter, og med bare 10 minutters kjøring til sentrum gir dette hotellet et godt utgangspunkt for oppholdet ditt, enten du er på ferie eller forretningsreise. Det er ca. 2,7 kilometer til det kjente TIT planetariet hvor man kan få oppleve og lære om universet på en helt spesiell måte. En halvtimes kjøretur unna ligger Aquaréna, Sentral-Europas største utendørs vannpark, som til sammen har over 2,1 kilometer med vannsklier og andre aktiviteter. 4,2 kilometer unna ligger det store messesenteret Hungexpo hvor det hele tiden arrangeres store utstillinger innen kunst, kultur og industri.

Rom

Hotellet har 82 røykfrie rom og 57 rom hvor røyking er tillatt. Alle rommene er lydisolerte og har aircondition, samt bad med dusj/badekar. Andre romfasiliteter inkluderer TV med tv-kanaler, hårføner på forespørsel og daglig rengjøring. For deg som gjerne jobber når du er på farten kan det være verdt å nevne at hvert rom har et lite arbeidsområde med skrivebord og stol. Rom tilpasset for handicappede finnes også. Kjæledyr tillates mot et tillegg.

Fasiliteter

Ibis Budapest Aero tilbyr sine gjester en daglig frokostbuffé mot et tillegg. I hotellbaren er det mulig å nyte gode drikkevarer eller en liten matbit. Dersom du vil få med deg det meste av hva Budapest har å by på kan det være lurt å leie en bil hos hotellets bilutleie. Både resepsjonen og baren er åpen 24 timer i døgnet, og personalet hjelper deg gjerne med det du måtte lure på. Det finnes ett møterom på hotellet, innredet med AV-utstyr som kan brukes til dine kurs eller konferanser.

Hotellet kan bestilles på blant annet hotellets nettside, hoteller budapest, eller billigste hotell.