Anbefalt hotell i Bodø

saltstraumen-10-fjordblick

Den populære turistattraksjonen Saltstraumen har blitt verdenskjent gjennom hyppig markedsføring de seneste årene. Straumen er kjent som verdens sterkeste malstrøm, og med sin beliggenhet knappe 12 kilometer fra Bodø sentrum blir den besøkt av flere titalls tusener av turister hvert eneste år. Den optimale beliggenheten for å besøke Saltstraumen finner du på Saltstraumen Hotel. Bestilling av dette hotellet gjør du på Bodø hotell eller hotellets side.

Beliggenhet

Saltstraumen Hotel ligger like ved Saltstraumen, og tilbyr flott utsikt over den mektige strømmen. Beliggenheten er altså så sentral som overhodet mulig for den som vil feriere i de nydelige naturomgivelsene som Saltstraumen og Bodø for øvrig kan tilby. Like ved hotellet ligger også flere campingplasser med omfattende underholdningstilbud for barna på sommerstid. Avstanden inn til sentrum er i overkant av en mil, og det går jevnlig rutebuss fra Saltstraumen til Bodø sentrum – og tilbake igjen. Følgelig kan man ha Saltstraumen Hotel som hovedbase når man vil oppleve den naturfrodige nordlandshovedstaden.

Rom

Saltstraumen Hotel er et forholdsvis lite hotell med kun 28 gjesterom, og i høysesongen fra juni til august vil det derfor lønne seg å bestille rom i god tid i forveien. Allikevel velger store deler av Saltstraumen-turistene å leie hytte eller ankommer med bobil, slik det ofte er mulig å finne ledig rom her. Rommene er forholdsvis enkle, men samtidig utstyrt med det meste man trenger for en behagelig ferie (fullt kjøkken, TV, dusj og så videre). Trådløst internett er også inkludert i prisen på samtlige rom.

Fasiliteter

Saltstraumen Hotel alene har en rekke fasiliteter som turister vil dra nytte av, som boblebad, badestamp, treningsstudio, badstue og egen velværeavdeling. Egen restaurant og bar tilbys også, med uteservering/terrasse (hva med en iskald enhet mens man bader i midnattssol?). Utover dette ligger de virkelige fasilitetene i selve Saltstraumen, der fiske og dykking er to av de mest populære turistattraksjonene. Fiskeutstyr kan leies av hotellet på sommerstid, og anbefales definitivt å prøve ut.