Conrad Dublin – Hotell Dublin

549477

Conrad Dublin er et luksuriøst hotell i sentrum av Dublin. Med sin sentrale beliggenhet og høye standard passer hotellet utmerket for enhver turist som ønsker et skikkelig bra opphold i den irske hovedstaden.

Beliggenhet

Conrad Dublin ligger sentralt i Dublin, men utenfor selve bykjernen og turistgatene. Avstanden til den berømte utelivsgaten Temple Bar er omtrent 20 minutter til fots, mens man må regne med en halvtime opp til turist- og handlegaten O’Connell Street. Det gjør at Conrad Dublin er et utmerket alternativ for den som vil bo utenfor den verste sentrumsstøyen, og samtidig ha frodige nærområder utenfor hotelldøren. Hotellet er nemlig nærmeste nabo til flere grøntarealer og parker, slik at mange vil påstå at Conrad Dublin er det optimale hotellet for en avslappende og flott Dublin-ferie.

Rom

549476Conrad Dublin huser hele 191 gjesterom, der samtlige rom holder høy moderne standard. Det er tross alt snakk om et 5-stjerners hotell, men selv om standarden på rommene generelt er høy, så er ikke prisene alt for høye av den grunn. Det er primært dobbeltrom av ulik standard og størrelse som tilbys på hotellet, men de fleste rommene har muligheter for både ekstraseng og barneseng. Inkludert på rommene er fasiliteter som klimaanlegg, minibar, kaffetrakter, badekåper, strykejern, safe, flaskevann, TV og mer til. De fleste fasiliteter/produkter er dessuten tilgjengelig ved forespørsel i resepsjonen.

Fasiliteter

Hotellet byr på flere fasiliteter for sine overnattende gjester, og ikke bare én – men hele to restauranter. I Alex Restaurant serveres det retter med fisk og skalldyr, mens i hotellpuben Alfie Byrnes kan du spise alle dagens måltider i tillegg til å nyte god drikke. Andre fasiliteter på Conrad Dublin inkluderer et treningssenter, betjening parkering for den som måtte ha leiebil, forretningssenter og muligheten for barnepass på rommet. Frokost tilbys på hotellet, men mot et tillegg i prisen. Internett (WiFi) er gratis i lobbyen, men man må betale ekstra dersom man ønsker det også på rommet.