Scandic Scandinavie

image

Et sentrumsnært hotell i vestlandsbyen som byr på en rekke gode hotelfasiliteter og utmerket beliggenhet for både turister og forretningsreisende.

Beliggenhet

Hotellet ligger ikke langt fra det kjente Akslafjellet hvor man får full utsikt over hele Ålesund og øyene i fjorden utenfor. Herfra er det gangavstand til fergekaien hvor blant annet Hurtigruta legger til, Ålesund museum og Jugendstilsenteret. 3,8 kilometer unna ligger Atlanterhavsparken, en av Norges beste akvarier hvor det finnes en rekke dyre- og fiskearter. I området rundt Ålesund er mange gode turmuligheter bare minutter unna hotellet med bil, enten det frister mest med en fjelltur eller en tur på en av sandstrendene på Giske.

Rom

På hotellets 70 gjesterom finnes det både minibar og TV med tv-kanaler. Alle rommene har gratis trådløst internett, telefon og private bad med dusj. Juniorsuitene på hotellet har bad med dusj og badekar, og er i tillegg utstyrt med vannkoker, hårføner og badekåper. Kontakt overnattingsstedet via telefon dersom du ønsker å ha et kjæledyr boende med deg. Ekstra senger er tilgjengelig dersom det trengs, men mot et lite tillegg. Har du barn med deg blir disse møtt med velkomstgave, og det også muligheter for å få utlevert fargepapir og tegnestifter.

Fasiliteter

Scandic Scandinavie ble åpnet i 1905 og er som mange andre bygninger i byen bygget i ren jugendstil. Personalet hjelper deg gjerne med bestilling og billettkjøp til byens mange attraksjoner og utflukter. På hotellet serveres det en gratis frokostbuffé hver dag som er inkludert i alle opphold. I Brudes bar tilbys det et rikt utvalg av drikkevarer. I kjelleren ligger det en Egon-restaurant som serverer gode middagsretter for både store og små. Skulle det være ønskelig er det mulig å få middagen levert rett til rommet ditt. Hotellet har en egen garasje for parkering, men mot et tillegg. Hotellet bestiller du enkelt på http://www.ålesundhotell.no